Китайська кухня

Сучасна китайська кухня є однією з найбільш унікальних, так як зуміла практично повністю зберегти в собі рецептуру і технологічні особливості приготування смачної та здорової їжі, які протягом майже 3000 років залишаються незмінними.

У традиційній китайській кухні все складові інгредієнти страви попередньо замочують, тому весь процес приготування займає всього кілька хвилин, а всі поживні речовини продуктів зберігають свої властивості. Варто також відзначити і той факт, що складові компоненти страв китайської кухні завжди подрібнюються, тому їх їдять бамбуковими паличками, а не виделкою з ножем.

Китайська їжа завоювала широку популярність у всьому світі завдяки тому, що є здоровою і корисною за своїм складом. Рис (основа для більшості страв) містить в собі широкий набір поживних речовин, а риба і морепродукти є головними постачальниками білків і мінералів в наш організм. Головною причиною популярності традиційної китайської кухні є її універсальність і широке розмаїття всіляких страв. У ній кожен зможе знайти для себе що-небудь смачне і корисне, тому її так люблять у всьому світі.

На сьогоднішній день, існує чотири основних напрямки в традиційній китайській кухні - це Пекінська (Північна), Шанхайська (Східна), Сичуанська (Західна) і Кантонська (Південна). Незважаючи на загальну схожість в процесах і рецептах приготування страв, кожен з цих напрямків має ряд своїх індивідуальних відмінностей, що дозволяє задовольнити навіть найвишуканіший і вимогливий смак.

Якщо вас цікавить справжня китайська кухня в Києві, тоді ресторан «Дю Лонг» - це якраз те, що вам потрібно. У нас ви завжди зможете не тільки насолодитися ексклюзивними стравами традиційної кухні Китаю, але і приємно проведете час в затишній і комфортній атмосфері.

Приходьте до нас і ви не пошкодуєте!

G分析
сайт створено компанією веб дизайн